Activiteiten

Excursie naar Olst
Ellen en Irene bereiden een excursie naar Olst voor, de datum daarvoor is 11 juni.

Landelijke open dag bij samenwoonprojecten
Op 21 mei is er een landelijke open dag bij veel samenwoonprojecten, hiervoor kun je kijken in de nieuwe nieuwsbrief van het LVGO.

Bijeenkomsten bij Hestia

We willen elke maand bij elkaar komen om de voortgang te bespreken. Dit gaan we doen in de gemeenschappelijke ruimte bij Hestia, de oudste woongroep van Lelystad. Super dat wij deze ruimte mogen gebruiken. De eerstvolgende bijeenkomsten in 2022 zijn woensdag 20 april en maandag 23 mei. Het adres is Horst 26-27. Alex Sievers is er die dagen ook. We willen iedereen vragen een hapje mee te nemen, zodat we samen een maaltijd hebben. Er is een keuken. Voor drinken wordt gezorgd door iemand van Hestia die achter de bar staat. Hestia wil ook hun ervaring met ons delen.


Webinar RABO

Hierbij de link van het webinar van de RABO over het werken aan een CPO. Er zitten interessante professionals aan tafel en Freddy is als initiatiefneemster uitgenodigd om mee te praten. Zelf kan je via de chat vragen stellen, mits je je aanmeldt. Heel mooi dat een grote coöperatieve bank zich gaat inzetten voor CPO’s. Als je hierbij wil zijn op dinsdag 25-1 van 16.00 tot 17.00 uur moet je van te voren inschrijven via onderstaande link. Daarna krijg je een uitnodiging.